Szeretném többször használni ugyanazt az e-mail címet. Mit tegyek? Szeretném többször használni ugyanazt az e-mail címet. Mit tegyek?

A NEVES rendszer biztonsági okokból nem engedi, hogy ugyanazt az e-mail címet több felhasználó is alkalmazza. Arra az esetre, ha az Ön intézményében az a gyakorlat, hogy egy személy rögzíti a jelentéseket, az alábbi lehetőségeket javasoljuk.


1. Valós osztálykoordinátori regisztrációk

 

Az osztálykoordinátorok (osztályvezetők) saját, munkahelyi e-mail címeit regisztrálja. Amennyiben ők nem fognak részt venni az adatgyűjtésben, elegendő a regisztrációról szóban/ írásban tájékoztatni őket, és jelezni, hogy a rendszer küldeni fog nekik egy e-mailt, amely a jelszavukat tartalmazza. Azonban a tényleges adatrögzítéshez már nem szükséges az ő címeiket használni, hiszen az intézményi koordinátor a “Bejelentkezés osztálykoordinátorként” funkciót használva a saját jelszavával tud bejelentkezni bármely osztálya nevében.

Szükség esetén az intézménykoordinátor megváltoztathatja az osztálykoordinátori jelszavakat is.


2. Egyetlen valós e-mail cím használata

Abban az esetben, ha nincs munkahelyi e-mail cím, vagy az intézménykoordinátor nem kívánja az osztálykoordinátorok (osztályvezetők) címeit használni, azt javasoljuk, hogy hozzon létre egy tetszőleges gmail.com e-mail címet (pl. kiskorhaz@gmail.com). Ajánlott ezt a címet beállítani az intézménykoordinátornak.

(Főoldal jobb felső sarkában a Profil szerkesztése menüpont)

A gmail rendszerében működik egy olyan lehetőség, hogy a címhez “+” jellel csatolt karakterekkel ellátott címeket összekapcsolja az eredeti címmel (pl.kiskorhaz+sebeszet@gmail.com). Gyakorlatilag ugyanaz lesz a 2 cím, a gmail rendszerben nem kell őket külön létrehozni.

Az osztálykoordinátorok létrehozásakor a következő lépéseket hajtsa végre:

2.1. Osztálykoordinátori regisztrációk elkészítése

Intézménykoordinátorként bejelentkezve hozza létre az osztálykoordinátorokat a NEVES szoftverben a fent bemutatott e-mail címek használatával (pl. kiskorhaz+sebeszet@gmail.com, kiskorhaz+szemeszet@gmail.com, stb.)
Így 1 db valódi postafiókhoz rendelhető az összes regisztráció, mégis elkülöníthető marad minden felhasználó.

2.2. Intézménykoordinátori jogosultsággal tetszőleges jelszó megadása

Amennyiben szeretné, az osztálykoordinátorok automatikusan generált jelszavát átállíthatja, akár intézménykoordinátorként bejelentkezve is.

Ez tetszőlegesen kihagyható lépés, hiszen a “Bejelentkezés osztálykoordinátorként” funkcióval kikerülhető az osztálykoordinátori jelszó használata.

(Főoldal jobb felső sarkában a Felhasználók kezelése menüpont)

2.3. Osztályos szintű adatrögzítés

A fenti módon létrehozott felhasználók segítségével osztályonként elkülönítve rögzítheti az adatokat.

Posted in: Általános, Bejelentkezés, Regisztráció, Űrlapkitöltés

NEVES jelentési rendszer

NEVES Egyesület

A következő eseményeink tervezett időpontjai:

NEVES Fórum

  • 2024. június 13.

Konferencia a WHO Betegbiztonsági Világnapján

  • 2024. szeptember 17. (kedd)

AKTÍVAN A BETEGBIZTONSÁGÉRT!

Az egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése című, EFOP 1.8.0 – VEKOP 17 jelű pályázati konstrukció betegbiztonsági alprojekt szakmai koncepciója és eredményei: Zárókiadvány

NEVES program

Előadás és jegyzet a kötelező szakmacsoportos továbbképzési tanfolyam támogatásához.
Tovább

GY.I.K. - a NEVES szoftverhez

Kapcsolódó oldalak

További információ

Lezárult az Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése című projekt

EFOP-1.8.0.- VEKOP-17-2017-00001
További információért kattintson a képre

BELLA program

akkreditáció BELLA belső jelentési rendszer betegbevonás betegbiztonság betegesés betegátadás bevezetés bevezető decubitus EFOP elemzési módszerek Európai Unió fejlesztés gyógyszerelés gyógyszerelési hiba gyökérok elemzés infekciókontroll jelentési eredmények jelentési hajlandóság jelentési rendszer jógyakorlat jó gyakorlatok kockázatkezelés kockázatmenedzsment kommunikáció korlátok kézhigiéné MAP4E nemkívánatos esemény NEVES NEVES jelentési rendszer ok oktatás projekt protokoll SE-EMK standard standardfejlesztés standardok tanúsítás tűszúrás tűszúrásos sérülések WHO újraélesztés


Széchenyi 2020 info