Nem kapom meg az értesítő levelet. Mit tegyek? Nem kapom meg az értesítő levelet. Mit tegyek?

A NEVES jelentési rendszer a felhasználókat email üzenetekben értesíti az autentikációhoz szükséges információkkal kapcsolatban. Amennyiben Önnek nem érkezett meg az üzenet, a következőket teheti

  1. Nézze meg postafiókját 5 perccel később (lehetséges, hogy a nagy adatforgalom, vagy lassú internetkapcsolat miatt az email késve érkezik meg.
  2. Nézze meg levelezőkliensének SPAM (Junk) mappáját. Olyan üzenetet keressen, amelynek feladója: “no-reply@neves.nevesforum.hu”.
  3. Lehetséges, hogy a levelezőkliensét tűzfal védi (jellemző céges, kórházi vagy állami hálózatoknál). Ekkor a tűzfal beállításait kell módosítani, amelyet a helyi rendszergazda tud megtenni. Kérjük továbbítsa neki az alábbi sablon üzenetet:

 

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Tisztelt Rendszergazda,

A NEVES jelentési rendszer használata közben elakadtam, ugyanis az oldal által továbbított emaileket nem kapom meg. A hiba valószínűsíthető oka az, hogy a helyi tűzfal blokkolja az oldalról érkező üzeneteket. Arra szeretném kérni, hogy a kivételek közé adja hozzá a következő üzeneteket:

Köszönettel:

(aláírás)

Posted in: Regisztráció

Módszertani útmutató az oki kutatások végzéséhez

Útmutató az oki kutatáshoz kapcsolódó technikák elsajátításához, megfelelő alkalmazásához.
Tovább az útmutatóhoz

Következő NEVES Fórum időpontok

  • 2019. november 28.
  • 2020. január 30.
  • 2020. április 16.
  • 2020. június 11.

NEVES program

Előadás és jegyzet a kötelező szakmacsoportos továbbképzési tanfolyam támogatásához.
Tovább

Egészségügyi jógyakorlatok

Már elérhető az egészségügyi jógyakorlatok online katalógusa, valamint a EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú projekt teljes időszaka alatt – azaz 2020. szeptember 30-ig –
várják kollégáink a fekvő- és járóbeteg szakellátó intézmények munkatársaitól az ismert betegbiztonsági kockázatok feltárására, kezelésére alkalmazott intézményi jógyakorlatok beküldését.További információért látogasson el az Egészségügyi Jógyakorlatok Online Katalógusának felületére.

Elindult az Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése című projekt

EFOP-1.8.0.- VEKOP-17-2017-00001
További információért kattintson a képre